Vokální seskupení 4 Tenoři, tedy zpěváci Marian Vojtko (46), Pavel Vítek (56), Jan Kříž (34) a právě výše zmiňovaný Michal Bragagnolo ve slunném Tunisku natáčeli svůj v pořadí už druhý videoklip. Tentokrát je to k písni Mně sílu dáš (jde o předělávku známé milostné balady You raise me up, kterou v zahraničí zpopularizoval Josh Groban), kterou mají 4 Tenoři v repertoáru. Kromě natáčení ale čtyři pěvci stihli poznávat i krásy zdejšího exotického kraje a také o tom informovat na sociálních sítích.

Tak jako Bragagnolo. Talentovaný zpěvák se sice na instagramu pochlubil romantickými snímky v objetí své půvabné novomanželky Denisy Wich (21), s níž krátce před odletem do Tunisu pěl v centru Prahy v rámci Dne neziskových organizací nejznámější muzikálové duety, ale také rajcovním selfíčkem pořízeným patrně na balkonu hotelu, kde je ubytovaný.

Přestože je z terasy vidět i okolní příroda, zelené palmy, veliký bazén a v dálce moře, je dost obtížné se soustředit na to, co je kolem představitele vikomta Raoula z muzikálu Fantom Opery. Urostlý Bragagnolo má na sobě totiž oblečené jenom spodní prádlo... Svým příznivcům má rozhodně co nabídnout!

VIDEO: První hit uskupení 4 Tenoři
Video
Video se připravuje ...

Vítek, Vojtko, Bragagnolo a Kříž jsou 4 Tenoři: Tohle je jejich první hit! 

Fotogalerie
41 fotografií