Jedna z nejznámějších (a dost možná i nejhezčích) modelek s trochu větší velikostí, Ashley Grahamová, se nejspíše rozhodla šedé ulice New Yorku a pošmourné aprílové počasí trochu obohatit barvami. Na akci časopisu Variety, nazvanou Power of Women, se proto oblékla do kanárkově žlutých šatů s hlubokým dekoltem a zatraceně vysokým rozparkem, ve kterých byla jaksepatří sexy.

Jenže vzhledem k tomu, že Ashley není žádný drobeček, šaty se při pohybu vykasaly takovým způsobem, jaký módní návrhář značky Cushnie rozhodně neplánoval. A trapas byl rázem na světě! Sympatická XL brunetka totiž nevědomky dopřála všem okolo pohled na svůj klín – a na bílé kalhotky, které ten večer na sobě (naštěstí) měla.

Na večírku se pak nechala zvěčnit po boku své mladičké kamarádky, modelky Gigi Hadidové (23), která na rozdíl od Ashley, jež je holka „krev a mlíko“, nemá vůbec žádné tvary. A kdyby na sobě neměla rafinovaně řasený, tyrkysově modrý overal, připomínala by svou postavou spíše pubertálního chlapce. Vedle hubeňoučké Gigi tak působila jindy smyslná Ashley lehce neesteticky velká...

VIDEO: Ashley se cítí v plavkách opravdu dobře!

Video
Video se připravuje ...

Ashley se cítí v plavkách opravdu dobře! Instagram.com

Fotogalerie
46 fotografií