Návštěvníci slovenského aquaparku Bešeňová na Slovensku měli jedinečnou příležitost vidět krásnou Andreu Verešovou na módní přehlídce naposledy v plavkách. Modelka se totiž zapřisáhla, že už v nich na molo nikdy nevstoupí. 

„Opravdu naposledy jsem kývla na předvádění plavek na přehlídce. Vlastně jsem s tím skončila už před dvěma lety. Pro Bešeňovou jsem ale udělala výjimku, mám ten aquapark nesmírně ráda a ráda se sem vracím,“ vysvětlovala Andrea. 

Módní přehlídka byla jedinečná také tím, že molo vyrostlo přímo uprostřed jednoho z bazénů, vedle kterých stříkaly fontány, chození po mole tak rozhodně nebylo pro začátečnice. Andrea se představila hned v několika sexy modelech, které prostoru pro fantazii skutečně moc neponechaly. Navíc u mnoha z nich se jí spodní část plavek až nebezpečně zařezávala do intimních partií.

Před samotnou módní přehlídkou si v aquaparku s dětmi užívala bazénů a skluzavek a své tělo si chvíli hýčkala i v místním wellness centru. „Cítím se jako znovuzrozená. Byl to neuvěřitelný vizuální zážitek, a navíc mám nyní pokožku jako miminko,“ chválila si pobyt v aquaparku Andrea. 

VIDEO: Andrea Verešová: Šperky si raději půjčuji, vlastní se mi okoukají!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Šperky si raději půjčuji, vlastní se mi okoukají! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií