Dnes jsem oznámil, že JÁ a VERONIKA nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci - DĚKUJI, byla jsi SUPER!“ napsal Jarda po oznámení rozchodu gentlemansky a veřejně tak vysekl své dnes už bývalé partnerce Veronice Kopřivové poslední poklonu.

A co dál? Zatímco kolem Veroniky se už nějaký čas točí dokonce dvojice urostlých modelů – dvojčat a ona s nimi vesele dovádí, o nové múze Jardy Jágra ani slůvko. Opravdu bude jedinou ženou jeho života jeho maminka? To asi ne. „Je pravda, že se s někým scházíte,“ zeptali se napřímo redaktoři Expres.cz a hokejista se v odpovědi rozepsal.

Opravdu nejsem blázen, musím si nejdřív odlehčit od práce. Hraji hokej (stále, a ve 47 je to fakt náročný), do toho skládání hráčů a zaměstnanců, trenérů, vybírání trenérů, shánění sponzorů,“ začal s vysvětlováním hráč a majitel hokejového Kladna v jedné osobě. A ve výčtu povinností pokračoval: „A v neposlední řadě obíhání okolo rekonstrukce našeho zimáku, střecha je v havarijním stavu a máme výjimku už jen rok. To jsou tři zaměstnání, je toho opravdu hodně,“ uzavřel. Z jeho slov nicméně jasně vyplývá, že v budoucnu se rozhodně nové lásce bránit nebude….

Fotogalerie
45 fotografií