Vypadá to, že Veronika Jágrovým fanouškům nikdy k srdci moc nepřirostla. Takový poprask nevyvolal žádný z jeho rozchodů, ať už svého času randil s Innou Puhajkovou, Andreou Verešovou či Lucií Borhyovou. Kopřivová, modelka a někdejší tanečnice u tyče, jim zkrátka byla trnem v oku...

Sociální sítě se tak teď množí především příspěvky, které Jardovo oznámení kvitují. „Ten se nikdy neusadí, má jen hokej a maminku,“ píší někteří, zatímco jiní se radují, že nejslavnější český hokejista konečně dostal rozum. „Asi nekapaly penízky, jak chtěla,“ zní jeden z příspěvků.

Oznámení o rozchodu ostře sledovaného páru přišlo poté, co se Veronika začala objevovat ve společnosti Miroslava Dubovického (27), mladého modela, a strávila s ním a s jeho rodinou dovolenou. „S Veronikou už nějakou dobu pár netvoříme, každý z nás si tedy může dělat, co chce. Tuto informaci jsme nezveřejňovali, protože je to čistě naše soukromá věc,“ napsal k tomu Jágr SMS, kterou poslal i do redakce Blesku.

V podvečer následně na sociální síti zveřejnila svá první slova na rozchod také Kopřivová. Popravdě toho moc neřekla, ale naznačila, že ona dala kopačky hokejistovi. Zde je její celé vyjádření: „Celou dobu, co jsem veřejnosti »na očích«, vznikají různé spekulace. Většina z nich byla úplně smyšlený, některé byly založeny na pravdě, ale dost přikořeněny.

Chtěla bych touto cestou zastavit kolotoč spekulací, který se rozjíždí. S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Odpovědi na otázky, co, kdy, kde, proč a jak, jsou čistě naše osobní věc a ostatní budou jen spekulace. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a taky jsme potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat.

Každý z nás už má svůj život, ale vycházíme spolu a vzájemně se respektujeme.“

Fotogalerie
111 fotografií