S informacemi o jejich rozchodu přišel web eXtra.cz, který uvedl, že hokejový bůh a jeho kráska zkrátka nechtěli, aby jejich krach způsobil podobný poprask, jako začátek jejich vztahu. Proto to nějakou dobu drželi v tajnosti. Údajně dokonce přes rok. 

Jenže Kopřivová to ve vyjádření nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. „Vy přece víte, že své soukromí již dlouho nekomentuji. Pokud budu chtít něco sdělit, tak to udělám prostřednictvím svého instagramu," uvedla pro eXtra.cz blondýnka a podivovala se nad neutuchajícími spekulacemi. 

„Hodně by mě zajímalo, kde se tyto informace berou. Vy to chcete potvrdit, nebo vyvrátit, ale to se nepodaří, protože já o svém soukromí nemluvím,“ nepřestala zkrátka s tajnostmi ani teď. 

Sama přitom ale všem dohadům jen nahrává, když delší dobu na sociálních sítích zveřejňuje snímky a videa ze zahraničních dovolených bez Jágra. A dokonce ve společnosti dvou krasavců - dvojčat Martina a Miroslava Dubovických (27), známých modelů. Ostatně  s druhým jmenovaným by údajně Veronika měla nyní chodit. Ani to ale nekomentovala. A tak stále zůstává nejasné, zda ještě chodí s Jardou, který nedávno na instagramu mluvil o prohře, nebo už je všechno dávno jinak... 

VIDEO: Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda?

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií