Courteney v rámci 25. výročí slavného seriálu propadla letos nostalgii a každou chvíli sdílí nějaké snímky týkající se Přátel. Dokonce odhalila i fotku, o níž ani ti největší fanoušci neměli celé čtvrt století vůbec ponětí. Je na ní celá seriálová šestice a míří do města hříchu – Las Vegas.

Jedná se navíc o snímek z doby před odvysíláním prvních dílů v televizi. „Když se nás šest vypravilo do Vegas a ještě nikdo nevěděl, že jsme Přátelé,“ připsala k archivní momentce z letadla, kde je Coxová ještě velmi mladá. Stejně tak zbytek kolegů.

„Koukněte na to! Ještě jednou děkuji, Jimmy Burrowsi. Mám tě ráda, Courteney,“ komentovala nadšeně vzpomínku Lisa Kudrowová (56) alias praštěná Phoebe. Naznačila tak, že jim výlet za hazardem zaplatila produkce seriálu, aby je odměnila za jejich práci a dala jim tak najevo, že novému projektu absolutně důvěřují.

Což se jim nakonec vyplatilo, jelikož z Přátel se stal celosvětový hit a ze šestice herců, kterou kromě zmíněných dam tvořili David Schwimmer (52), Matthew Perry (50), Matt LeBlanc (52) a Jennifer Anistonová (50), se skutečně stali parťáci na celý život.

VIDEO: Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se dočkají pokračování

Video
Video se připravuje ...

Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají youtube.com/smasher

Fotogalerie
69 fotografií