Bohuš Matuš, který před pár dny oslavil své šestačtyřicáté narozeniny, se nemůže nabažit láskou ke své výrazně mladší partnerce Lucince. Tu si vzal jako doprovod na finále soutěže Muž roku, které proběhlo v Náchodě. 

Při společném focení si nešlo nevšimnout nového prstýnku, který se třpytil na ruce jeho přítelkyni, a tak se nabízela otázka, zda se snad zamilovaný páreček nezasnoubil. „Je to ode mě vyznání lásky, ona je moje velká láska,“ cukroval na dotaz Blesku Matuš, ale zásnuby nepotvrdil ani nevyvrátil. 

I přes nepochopení veřejnosti se nevšední pár chlubí láskou na veřejných akcích. Na zpěvákových narozeninách, kde Lucie předvedla novou barvu vlasů, se od sebe téměř nemohli odtrhnout a před fotografy došlo i na společný polibek. 

Jeden o druhém navíc prohlašují samé superlativy. Kvůli velké lásce se mu prý dokonce i vrátil hlas. „Když máte někoho, koho máte rád, a on má rád vás, bezpodmínečně, tak to se to potom zpívá a žije,“ řekl před časem zpěvák na svém profilu na facebooku. Stejně to vidí i jeho modrooká slečna. „Mám nejkrásnějšího muže na světě… Takže velká spokojenost,“ řekla před pár týdny Blesku. 

VIDEO: Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! 

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií