Zpěvák Bohuš Matuš se po několika neobratných pokusech propagovat v médiích panenství své nezletilé přítelkyně Lucie rozhodnul „kápnout božskou“, a od doby, co veřejně přiznal, že má se svou slečnou normální vztah včetně sexu, a avizované potvrzení o neposkvrněnosti jeho Lucinky bylo notně neaktuální, jako kdyby mu spadl kámen ze srdce. I na sociálních sítích působí najednou naprosto jinak, mnohem uvolněněji. „Když máte někoho, koho máte rád, a on má rád vás, bezpodmínečně, tak to se to potom zpívá a žije,“ vysvětluje zpěvák svým fanouškům ve videu z píseckých skal, které umístil na facebook.

Zároveň prohlašuje, že se mu díky lásce k Lucince, která trvá už více jak rok, dokonce vrátil i hlas. „Změnilo se hodně, vidíte, že už nejsem tak dýchavičný. Zase mám tenor,“ zdůrazňuje Matuš šťastně, a doslova a do písmene huláká na lesy.

Po jeho boku při tom kráčí Lucinka, vyhýbající se záběru kamery. „Jsem ošklivá,“ brblá, když ji Matuš peskuje za to, že není ve videu vidět. Vzápětí následuje dotaz, jak se má ona. V tu chvíli plavovlasá puberťačka viditelně pookřeje. „Nejlíp. Mám nejkrásnějšího muže na světě… Takže velká spokojenost,“ usmívá se okatá blondýnka.

Bohuš Matuš mimochodem nevidí vůbec nic špatného na tom, že se schází s takhle mladičkou přítelkyní. Moc dobře totiž ví, že není jediným umělcem v českém šoubyznysu, jenž se zakoukal do mnohem mladší dívky! Podobný osud měl například Waldemar Matuška (†76). Ten svou poslední manželku Olgu (70) potkal v době, kdy jí bylo čtrnáct let. Ani šestnáctiletý věkový rozdíl jejich lásku nijak neomezoval, vzali se ale až v době, kdy jí bylo osmadvacet. „Měli to dost podobné. Dlouho spolu kamarádili, a když byla pak starší, začal s ní Waldíček chodit,“ prohlásil pro Bleskz Matuš, který si z Matušky podle všeho bere příklad.

VIDEO: Bohuš Matuš konečně přiznal: S Lucinkou (16) máme sex! Není se za co stydět!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš konečně přiznal: S Lucinkou (16) máme sex! Není se za co stydět! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií