Zatímco jiné celebrity na přelomu roku obvykle bilancují, Tomáš měl podle všeho úplně jiné a příjemnější starosti. Na instagramu totiž v noci z 1. na 2. ledna zveřejnil snímek z veselky!

„První foto roku 2020,“ napsal jen tajemně a nedal tedy najevo, zda se obřad s půvabnou blondýnkou skutečně odehrál den po Silvestru, či nikoliv. Pokud ano, tak se Tomáš zřejmě drží známého hesla: „Jak na Nový rok, tak po celý rok.“ Svatbou v tento den by si tak zajistil celý rok plný lásky a štěstí.

Hvězdě muzikálů Voda (a krev) nad vodou, Pomáda i Osmý světadíl v Divadle Kalich, který na sklonku roku 2019 vydal desku se jménem [UN]believLÖBL, rázem na sociální síti gratulovala k sňatku řada lidí. „To čumím. Hodně štěstí vám přeju,“ napsal například zpěvák Radim Flender. 

„Ať žije láska! Moc ti to přeju, hodně štěstí!“ gratulovala také moderátorka Gabriela Lašková(29), která zřejmě Löbla vídá na Primě. Tam totiž novopečený ženáč moderuje pořad Prima Mazlíček, v němž se střídá s Lucií Černou (38), dříve Šilhánovou. Ostatně té na její veselce, která se odehrála v září 2019, zpíval. 

VIDEO: Tomášova kolegyně z divadla Míša Tomešová: Splácí 100tisícový dluh!

Video
Video se připravuje ...

Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií