„Byl to velmi rychlý nápad, realizace nám trvala den a půl. S manželem jsme se vzali na úřadě pouze se dvěma svědky. Hlavním důvodem bylo, že jsme chtěli, aby naše dcera přišla na svět do úplné rodiny,“ řekla Blesku herečka. Do manželství vstoupila v černých šatech a s berlemi, bez kterých se neobejde kvůli poraněnému menisku.

Fofrem to pár bere už od samého začátku. „My jsme se tak jako sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě, a druhý den jsem otěhotněla! Šlo to ráz na ráz,“ prozradila Bittnerová, že i dcera Betynka byla tak trochu spontánní nápad.

Holčička se vnadné herečce narodila na začátku září. Oznámila to ale skoro až o týden později. „Betynka se narodila ve středu ráno s váhou 3150 gramů a 50 centimetrů. Ten pocit se nedá slovy popsat. Betynčin tatínek ji přivítal už na porodním sále. Všichni jsme zdraví a jsme rodina,“ znělo oficiální oznámení o narození prvorozené dcery. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že Milušku, která je stále kvůli zranění odkázána na invalidní vozíček, čeká za pár týdnů i svatba.

VIDEO: Utrpení těhotné Bittnerové (41): Kvůli miminku skončila na vozíku!

Video
Video se připravuje ...

Utrpení těhotné Bittnerové (41): Kvůli miminku skončila na vozíku! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií