David Gránský patří po právu mezi populární hvězdy českého showbyznysu. Je nejenom hercem a moderátorem, ale i muzikálovou hvězdou – co nevidět se předvede na prknech, která znamenají svět, v nové roli Tarzana. A předtím byl k vidění například v dvojroli krále Ludvíka a jeho bratra Filipa v Muži se železnou maskou. Není tedy divu, že má množství fanynek. Ty však všechny zklamal sňatkem s křehkou optičkou Nikolou, s níž randí už od svých sedmnácti let.

Na premiéře muzikálu Čarodějka, v němž byla Gránskému podle jeho vlastních slov nabídnuta role milovníka Fiyera, ale on ji z časových důvodů musel odmítnout, se samozřejmě objevil po boku své krásné novomanželky. A zraky všech se upíraly na Nikolin pupík, podezřele se rýsující pod těsnými červenými šaty s obrovským dekoltem. Nenašel by se nejspíš nikdo, koho by nenapadlo, zda není náhodou v jiném stavu! Nikola se proto rozhodla napsat na sociální sítě, jak se věci mají, aby zastavila vlnu teorií a vše uvedla na pravou míru.

„Takhle, něco vám povím. Celej den je vám dobře v teplákách, dáte si hezky kuře na paprice, a jdete se chystat na premiéru. Už tak jsem z toho vždycky nervózní. Dlouhý šaty, boty na podpatkách… Najednou fotky, rozhovor, kde budu mluvit zase jak trdlo, protože na to nejsem zvyklá a vždycky mě to naprosto vykolejí… a pak to přijde, když si myslím, že jsem z nejhoršího venku. ‚Jsi těhotná? Máš bříško!‘“ popisuje. „Jeden novinář za druhým se ptal, jestli jsme v očekávání.“

Což je bezpochyby moment, ze kterého je úzko každé ženě, ať už je, či není v tom! „No řeknu vám, já tohle nikdy neřešila, jestli cvičím, co jím a podobně… Po svatbě jsem holt přibrala šest kilo, ale rozhodně to není nic, z čeho bych se hroutila. Ale ten večer jsem se pak najednou cítila úplně nesvá, protože už tak se na těchto akcích v dresscodu cítím nesvá,“ přiznala se sympatickou upřímností.

Už jsem měla chuť to břicho vyvalit ještě víc,“ dodala s nadsázkou a připojila hashtagy „nejsem těhotná“ a „a ještě dlouho nebudu“.

VIDEO: Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno! 
Video
Video se připravuje ...

Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
65 fotografií