Bývalá moderátorka televize Prima a rádiové stanice Evropa 2 Lucie Šilhánová si s partnerem Jaroslavem Černým, s nímž má téměř dvouletou dceru Johanku, řekla své velké „ano“ letos na podzim. Byť mají za sebou sotva tříletou známost a několikaměsíční manželství, ona si už teď užívá chvilky, kdy partner vyrazí do společnosti a ona je doma sama, a především v klidu! Není to trochu brzy?!

„Večery bez manžela nejsou vůbec špatný, jsem zjistila. Člověk si uklidí a pořádek tu zůstane, nalije si skleničku a nikdo se neptá, kolikátá to už je, a tak dále,“ napsala Lucie s nadsázkou ke snímku, z něhož skutečně doslova a do písmene sálá pohoda: Nazdobený vánoční stromeček, čistá podlaha, na stole svíčky a adventní věnec, v ruce dvojka bílého… Zkrátka idylka.

„Užij si večer, lásko, a zkus se někdy vrátit,“ dodala sympatická brunetka směrem k muži svého srdce. A jak se vzápětí v komentářích ukázalo, většina jejích fanynek jí dávala za pravdu, a mimo jiné i misska Lucie Křížková (35), která její slova ocenila „lajkem“. Ženy takovéto okamžiky v životě prostě potřebují, stejně jako muži ty své. „Jen to nesmí být každý den,“ zdůraznila jedna dáma. „Přesně. Užívám si to pouze proto, že to je jen párkrát do roka,“ souhlasila s ní vdaná paní Černá.

VIDEO: (Tehdy ještě) budoucí nevěsta Lucie Šilhánová ukázala dům, který nedávno dostavěli! 

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta Lucie Šilhánová ukázala dům, který nedávno dostavěli! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií