Ponožky v sandálech, neupravený ohon špatně napletených i špatně odbarvených vlasů, mastná pleť, kruhy pod očima a povislá ňadra osvobozená od podprsenky v tenké halence… Pokud si myslíte, že popisujeme českého turistu na výletě v zahraničí, tak se bohužel mýlíte. Takhle přistihli zahraniční paparazzi kdysi krásnou zpěvačku Britney Spearsovou v Los Angeles před jednou z tamnějších nemocnic.

I když pravidelně cvičí po boku svého partnera, iránského krasavce Sama Asghariho (25), a na sociální sítě sdílí jednu fotku za druhou, na nichž je vidět, že se rozhodně nešetří a dává si do těla, aby na svá vystoupení byla v kondici, jakmile kolem ní nestojí tým vizážistů, jde to s její image hodně dolů. Doby, kdy pěla na koncertech Ooops, I did it again (a člověk jí to věřil...), jsou zkrátka nenávratně pryč.

Mnohé při pohledu na její uvadající půvab napadá, zda se její psychický stav opět nehorší. Není to totiž tak dávno, co musela být (a ne poprvé) hospitalizovaná na specializovaném oddělení. Poté, co její otec Jamie (66) onemocněl rakovinou tlustého střeva, se zhroutila a nechala se dobrovolně zavřít do blázince na dlouhé tři měsíce. Otec je mimochodem jejím právním zástupcem, před lety ji totiž její rodina nechala zbavit svéprávnosti. Obavy o její duševní zdraví nevyvolaly pouze nejnovější fotografie, ale i samotná prezentace její osoby na sociální síti. Mnohé její příspěvky totiž budí rozpaky pro svou infantilnost. Zpěvačka na nich poskakuje před kamerou, nakrucuje se, pitvoří, žvatlá… Podle některých fanoušků se mohou tímto způsobem na její povaze a vystupování projevovat silné léky, které by měla Britney užívat… „Vypadá jako po lobotomii,“ objevuje se v drsných komentářích pod minutovými videy.

VIDEO: Britney Spears napálila známého amerického moderátora.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears napálila známého amerického moderátora. youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

Fotogalerie
89 fotografií