I když letos oslaví obávanou čtyřicítku, je Andrea Verešová ženou, na které se známky nemilosrdného stárnutí zatím viditelně neprojevují.  Svoji dokonale štíhlou postavu bez gramu tuku a celulitidy zkrášlují navrch perfektně tvarovaná silikonová ňadra. A tak není s podivem, že se modelce pracovní nabídky stále jen hrnou a ona zúročuje tvrdou dřinu ve fitku a celkově přísnou životosprávu skrze zakázky, kde má možnost ukázat, co si doma hýčká její manžel a právník Daniel Volopich.

Tentokrát se modelka předvedla opět v rouše Evině a fotka z tohoto profi focení, kterou umístila na instagram, je skutečně hodně žhavá. Andrea sedí na pláži a ve svůdné póze si levou nohou zakrývá intimní místa. Přesto trochu pozornějšímu fanouškovi neunikne vykukující pravá bradavka a písek sahající až do spodních intimních míst, který, pokud se dostal až tam, jak to vypadá, musel Andreu pořádně potrápit.

„Moje tělo uvízlo v této zimě, ale moje mysl je v tomto ráji,“ napsala k fotce pořízené na Maledivách modelka, která přestože velkou část zimy tráví v teple, kde obvykle dokáže synchronizovat dovolenou s pracovními povinnostmi, je nyní v Čechách, kde se například v pátek zúčastnila tradičního plesu prezidenta Miloše Zemana (75) na Pražském hradě.

VIDEO: Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat! 

Video
Video se připravuje ...

Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat! 

Fotogalerie
55 fotografií