V seriálu Most! se diváci zamilovali do Eriky Stárkové coby transsexuála Pavla/Dáši. Kvůli uvěřitelnosti a přirozenosti ji dokonce nadaboval herec Jan Cina (31), což bylo jedním z klíčů úspěchu. 

Po raketové slávě, kterou kvůli seriálu nabyla, se herečka poněkud stáhla a na veřejnosti se moc neukazuje. Na své sociální síti teď ale sdílela své chystané páteční vystoupení, které bude mít s rolí Dáši mnoho společného. Bude totiž součástí chystané travesti show Crazy Goddess, tedy mužů, kteří vystupují jako ženy. „Já tam budu. A vy?" napsala k uveřejněnému promo plakátu. 

Jak bude její vystoupení vedle slavných českých drag queens vypadat, popsala Blesku jedna z umělkyň Vlasta Wild. „My jsme s Erikou natáčeli seriál Most! a tam jsme se seznámili a od té doby jsme v kontaktu. Erika velmi dobře zpívá a bude tam zpívat naživo za doprovodu kytary." Vedle herectví se totiž Stárková věnuje i zpěvu a se svou kapelou občasně vystupuje.

S LGBT komunitou nepojí Stárkovou pouze role Dáši v seriálu MOST!, ale také v ní má spoustu kamarádů. „Mezi homosexuály jsem vyrůstala, v divadlech jsem okolo sebe měla kolegy homosexuály, byla jsem v komunitě transsexuálů. Je mi ctí, že můžu hrát takovou postavu," řekla před pár měsíci ke své roli Dáši Stárková.

VIDEO: Autogramiáda tvůrců seriálu Most!

Fotogalerie
76 fotografií