Pro svou dceru Márinku by Mahulena Bočanová udělala absolutně všechno. Její výchovu komplikovaly vážné zdravotní potíže, kvůli kterým je na mamince závislá. Od narození trpí lehčí formou autismu a v pubertě se u ní objevila nebezpečná a nevyzpytatelná epilepsie. Herečka tak má o to větší radost, že Márinka teď slaví osmnáctiny. Je z ní dospělá slečna. 

Pro Márinku na 31. srpna plánuje velkou oslavu a na instagramu se obrátila na své fanoušky, aby jí s tím trošku pomohli. „Kamarádi moji, 31. 8. máme big party u nás doma na zahradě, anšto můj anděl bude slavit 18. narozeniny. Napadají vás nějaké věci, co by ještě nadchly moji puberťačku s duší prvňáčka? Má mejdan každý rok, chtěla bych, ať to má ještě krásnější než obvykle," vyptávala se na rady Mahulena. 

U příležitosti dceřiných osmnáctin zveřejnila Bočanová několik fotografií s Márinkou z dovolené na Kypru, které okamžitě zaplavila vlna gratulací a pochval na to, jak krásná slečna z ní vyrostla. „Nádherná éterická bytost s velkou a bezelstnou čistotou v očích," píše jedna z hereččiných fanynek. „Jů, copak je to za nádhernou bytůstku. Ach Bóže, ta je krásná. Mahulenko, máte se čím pyšnit. Opravdu to této mladé slečně moc sluší," nešetří chválou další. 

I přesto, že vypadá jako andílek, občas dokáže maminku trošku potrápit. Puberta se totiž nevyhnula ani Márince. „Už to frčí rok a je to divočina. Ještě s bonusama Márinky se divím, že ještě držím," odpovídala na jeden z komentářů ohledně puberty na instagramu Bočanová. 

I přesto, že dcera kvůli svému mentálnímu postižení vyžaduje neustálou pozornost, Mahulena si nikdy nestěžovala a osud své dcery přijala takový, jaký je. „Já nijak netrpím. Život s Mari je jen o smíření, přizpůsobení a lásce. To je pro každou mámu úplně normální. Můj obdiv patří lidem, které jsem na své cestě potkala a kteří se starají o naše děti ve svém volném čase a zadarmo. Jsou to například dobrovolníci ze spolku Rarach, kteří vymýšlí volnočasové aktivity, víkendovky, letní a zimní tábory pro děti s handicapem. To jsou borci,“ svěřila se před pár měsíci Bočanová serveru Expres.cz

VIDEO: Mahulena Bočanová v kalendáři i s dcerou Marinou. Byla to milá povinnost

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová v kalendáři i s dcerou Marinou. Byla to milá povinnost Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií