Na konci září roku 2018 se proměnil život Týnuš Třešničkové v noční můru. Po návštěvě vyhlášené turecké restaurace, kde se s tehdejším přítelem Viktorem Hajíčkem nestihla ani usadit, byla při nevydařené ohnivé show popálena na více jak 30 % těla, včetně tváře. Jak sama Týnuš v posledním videu na YouTube řekla, na své cestě za úplným uzdravením je zhruba teprve v polovině a jizvy v podobě, v jaké aktuálně jsou, nejsou finální. Proces hojení stále pokračuje.

 

Drobná brunetka však před tragédií měla velmi půvabný a štíhlý obličej s výraznými lícními kostmi, který jí závidělo mnoho jejích fanynek. S nehodou a jizvami se však tvar obličeje trochu změnil, a tak bude ještě trvat, než to bude ta Týnuš, na jakou byli její sledující zvyklí.

Teď se ale vlivná hvězda sociálních sítí přiblížila své původní podobě alespoň novými vlasy. Sundala uměle prodloužené kadeře a vrátila se zpět k sexy mikádu, které si udržovala před nehodou. „Je to tadyyyy. Moje oblíbený mikádko je zpět! Co na to říkáte? Já se takhle cítím skvělé, a ikdyž mě baví i dlouhé vlasy, tak tohle je prostě stylovka,“ pochlubila se fotkou s novým účesem Týnuš, která se rozhodně po prožitém traumatu nelituje a naopak se snaží všechny motivovat svým životním optimismem.

VIDEO: Video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
46 fotografií