Ve vyhlášené restauraci v Istanbulu na konci loňského září utrpěla Týnuš vážná zranění a popáleniny měla na zhruba 35 procentech těla. Strávila dlouhou dobu v nemocnicích a teprve před časem se vrátila zpátky do Čech. Ačkoliv k nehodě došlo kvůli chybě zaměstnanců podniku, nedočkala se zatím absolutně žádného odškodnění.

„Já jsem neviděla ani korunu jak od pojišťovny, tak tady od pana majitele restaurace. Ty peníze uvidím třeba za pět let, jestli vůbec,“ vysvětlila fanouškům v novém videu na youtube a přiznala, že se s restaurací vede kvůli tomu spor. „Ano, soudíme se. Bude to na dlouho.“

Přitom to podle ní tak daleko dojít nemuselo. „My jsme se s restaurací a majitelem chtěli vyrovnat mimosoudně, ale to oni úplně odmítli. Zbývá tedy ta soudní varianta, kdy všechno teď probíhá a bude to na strašně dlouho. Přeci jen je to v Turecku, vyslýchali svědky, my jsme podávali výpovědi, teď čekáme, až se něco někam pohne,“ objasňovala Třešničková s tím, že soudní tahanice ji připravují o energii i peníze.

Kromě toho jí všechno zkomplikoval i přístup prestižní a stále fungující restaurace. „Poté co se to tam stalo, tak než stihla dorazit policie, tak si to tam oni všechno poutírali, pouklízeli a vlastně po sobě zametli ty důkazy,“ tvrdí brunetka s tím, že se podnik očividně snažil zamést stopy své chyby.„Když tam přišla policie, neměla tam co vyšetřovat, nemohli odebrat vzorky té kapaliny a podobně. Proto jsme je zažalovali za další věc, tedy za manipulování s důkazy,“ dodala ve videu mladá influencerka.

VIDEO: Záběry z popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
36 fotografií