Kateřina Sokolová patří k těm šťastným ženám, které s přibývajícími roky vypadají pořád stále stejně dobře. Miss ČR 2007 jako by se za těch 12 let téměř nezměnila. Až doteď!

Modelka na sociální síti překvapila snímkem z focení nového kalendáře. Kdyby lidé neviděli, na jakém profilu se fotka objevila, pravděpodobně by jim mohlo docela dlouho trvat, než zjistí, že na ní je skutečně Kateřina Sokolová. Misska na fotce smyslně pózuje, jenže její typicky hnědé dlouhé vlasy vystřídal krátký blond rošťácký sestřih. Z fotky bohužel nelze jistě poznat, jestli se jedná o trvalou změnu, nebo má Kateřina pouze velmi autentickou paruku kvůli focení.

Jisté ale je, že u svých sledujících sklidila s novým účesem veliký úspěch. „Strop,“ komentovala změnu výstižně moderátorka Zorka Hejdová (29). „Já většinou nepíšu komentáře, ale tohle je pecka,“ napsala další žena. „Bych tě skoro nepoznal,“ ohodnotil snímek modelčin známý. „Asi bys měla být blondýna!“, „To potřebuješ“, zněly další nadšené komentáře, které dokazují, že pokud tohle není trvalejší změna účesu, měla by nad tím Katka Sokolová možná začít uvažovat.

VIDEO: Miss Kateřina Sokolová: Nečekané zásnuby s bohatým milencem! 

Video
Video se připravuje ...

Miss Kateřina Sokolová: Nečekané zásnuby s bohatým milencem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií