Na váhové výkyvy jsou fanoušci Adele už za ta léta, co je na scéně, zvyklí, ovšem tentokrát to vzala opravdu z gruntu a vyrazila všem dech. Na narozeninové party herce a rappera Drakea (33), s nímž je po rozchodu s manželem dávána zahraničními médii dohromady, se totiž ukázala zcela nová Adele! Zhubla prý víc než 6 kilo a úbytek váhy je vidět především v obličeji.

Na sobě měla dlouhé černé šaty s robustním koženým páskem zvýrazňující náhle útlý pas a postavu přesýpacích hodin. Světlé vlasy si stáhla do dlouhého koňského ohonu, krásně si zvýraznila velké oči a rty přetřela růžovou rtěnkou, vše pak doplnila výraznými stříbrnými náušnicemi. Nejenže předvedla naprosto jiný styl než obvykle, ale navíc celou dobu zářila jako sluníčko. I když za to možná mohl fakt, že vedle ní seděl oslavenec. Vztah s ním zpěvačka oficiálně nepotvrdila a mluví spíše o přátelství.

Na sociální síti mu však poslala tento vzkaz: „Všechno nejlepší jednomu z nejmilejších a nejvtipnějších lidí, co jsem kdy potkala.“ K fotografii, kde jí to moc sluší (čehož si fanoušci hned všimli), připsala také: „Dřív jsem plakala, teď se potím.“

Tím tak naznačila, jak své proměny docílila. Údajně za sexy křivky vděčí lekcím pilates na speciálním přístroji. Cvičení jí dalo šanci se setkávat s kamarádkou, herečkou Aydou Fieldovou (40), a rovněž nový směr v životě. Spolu s péčí o syna Angela (7) se prý cviky staly její prioritou. Zdá se, že se jí tak povedlo po rozchodu s manželem Simonem Koneckim (45) přece jen obrátit list. 

VIDEO: Jak Adele vypadala dříve?

Video
Video se připravuje ...

Adele Youtube.com

Fotogalerie
96 fotografií