„Adele s partnerem oznamují, že se rozcházejí. Dohodli se, že svého syna budou vychovávat společně. To je vše, nebudou poskytovat žádné další komentáře,“ stojí v prohlášení, které za dvojici uveřejnili jejich tiskoví mluvčí Benny Tarantini a Carl Fysh. Současně požádali o respektování soukromí.

Adele se Simonem se vzali tajně v roce 2016. Zpěvačka vůbec poprvé zmínila svatbu o rok později v děkovné řeči při přebírání Grammy. „Vážená akademie, vážím si této Grammy. Miluji vás, svého manažera, svého manžela a svého syna,“ řekla tehdy. Společně mají sedmiletého syna Angela, který dosud žil s rodiči převážně v Beverly Hills.

Úspěšná a jedna z nejlépe vydělávajících zpěvaček, která v roce 2017 za den vydělávala víc než milion korun, aniž by musela hrábnout prstem, už před časem naznačila, že by se ráda vrátila do svého rodného Londýna. Dokonce už měla obhlížet nemovitosti – do oka jí padl téměř miliardový mezonet se sedmi ložnicemi a sedmi koupelnami se 24hodinovou ochrankou. Adele si však své soukromí natolik střeží, že kam povedou její příští kroky, ví jen ona sama.

Naposledy byli manželé spolu spatřeni v zákulisí koncertu Eltona Johna letos v zimě. Adele, která se veřejnosti spíše straní, byla vyfotografována na pooscarové party Beyonce. Před pár týdny pak v New Yorku se svou kamarádkou Jennifer Lawrence v gay klubu, kde se herečka loučila se svobodou. 

Adele vydala teprve tři studiová alba - všechna mají místo názvu jen číslici ("19" v roce 2008, "21" v roce 2011 - z něj pochází hity jako Rolling in the Deep nebo Set Fire to the Rain a "25" v roce 2015 s absolutním hitem Hello).

Fotogalerie
29 fotografií