Adele a její partner jsou v odluce. Jsou rozhodnuti svého syna vychovávat společně a s láskou. Jako vždy žádají o soukromí. Další vyjádření nebudou,“ uvedl mluvčí pěvecké hvězdy a celý svět se tak dozvěděl, že manželství Adele je v troskách.

Podle informací britských médií to ale není žádná velká novinka, jelikož diva s manželem už roky nežili ve společné domácnosti. Alespoň to tvrdí jejich přátelé. „Je to velice smutná situace – Adele a Simon žili oddělené životy už nějakou dobu,“ uvedl zdroj deníku Sun.

„Už to věděli i jejich přátelé, že tentokrát to prostě už nevyřeší. Snažili se celé roky, ale nakonec musíte přijmout, že něco prostě nefunguje,“ doplnil zdroj s tím, že Adele se v těžkých životních chvilkách svěřuje především blízkým kamarádům, mezi nimiž je i americká herečka Jennifer Lawrenceo (28).

Známý pár, který si vždy své soukromí střežil, se prý také již nějakou dobu v tichosti snažil dohodnout na rozdělení majetku a dalších obchodních záležitostech. Prioritou je pro ně jistě i to, aby se rozpad jejich vztahu co nejméně podepsal na jejich synkovi Angelovi (6).

Obchodníka Simona poznala interpretka písní Someone Like You či Hello už v roce 2011, kdy je seznámil společný kamarád Ed Sheeran (28). Poprvé se hrdličky bok po boku na veřejnosti objevili až v roce 2012 a ten samý rok přivítala dvojice na svět syna Angela. První velká krize přišla o dva roky později, kdy zpěvačka s partnerem nežila a navzájem se skoro nevídali – potkali se prý tak jednou za osm týdnů.

Tehdy se ale ještě usmířili a oslavili dokonce svatbu.Jenže další problémy už zřejmě neustáli. Na jejich lásce se asi podepsal i fakt, že zatímco Adele trávila většinu času v New Yorku, Simon zůstával spíše v Anglii.

Umělkyně, jejíž nejslavnější písně hovoří právě o zlomeném srdci, teď sice nemá zrovna štěstí v osobním životě, ale přinejmenším má inspiraci pro další hity. Kromě toho se v minulosti nechala slyšet pro magazín Vogue, že když je single, lépe se jí pracuje. Pokud má totiž v životě lásku, rozptyluje ji to.

VIDEO: Adele - Hello

Fotogalerie
44 fotografií