Na první pohled by nikdo neřekl, že tohle je ta pověstná ranařka z pořadu 'Nejslabší, máte padáka!' Zuzana Slavíková. Radikálně zkrátila vlasy a přibrala pár kilo.

To jsou první známky stáří. Vzhledem k tomu, že mi vlasy zřídly, tak tenhle účes je nejlepší varianta. Kila navíc mi zase vyhladily tvář, takže zatím na botox nemusím. Vlastně jsem jeden estetický zákrok nedávno podstoupila, dohnaly mě k tomu hříchy mládí, a to časté opalování bez ochranného krému. Udělaly se mi tak tmavé pigmentové skvrny, že už nešly zakrýt make-upem, takže jsem musela pod kudlu,“ svěřila se Blesku herečka, která se naplno věnuje divadlu.

Hraji až do 29. prosince a příští rok začnu zkoušet novou hru. Mám rozjednaný televizní projekt, ale ještě váhám. Popravdě, když se to nebude líbit manželovi, tak to nevezmu. Mám to tak celý život, buď vím na stoprocent že ano, a když váhám, radím se s manželem a jeho názor rozhodne,“ netají se Zuzana. Ta nechyběla na představení nové řady orientální kosmetiky, protože si ji léta dopřává.

VIDEO: Proměna Slavíkové z Nejslabší, máte padáka! Krátké vlasy a místo botoxu kila navíc!

Video
Video se připravuje ...

Proměna Slavíkové z Nejslabší, máte padáka! Krátké vlasy a místo botoxu kila navíc! Markéta Reinischová, Aleš brunclík

Fotogalerie
33 fotografií