Dara Rolins patří mezi pracovně velmi vytížené ženy, které jsou neustále v pohybu. Často koncertuje a často cestuje, a to dokonce i s dcerou Laurou, kterou si zpěvačka pořídila se svým bývalým partnerem, zpěvákem kapely Wohnout Matějem Homolou (46). Dívenka, kterou Rolins neoslovuje jinak než jako Lolu, prožívá naprosto idylické dětství. Každý rok například tráví s matkou na Bali celý jeden měsíc.

„Má individuální studijní plán. Jinak by takhle dlouhá absence ve škole nebyla možná. Děláme to pravidelně už několik let. Sice je na dovolené, ale ví, že dopoledne je vždy škola,“ zavřela Rolins ústa všem kritikům, kterým se nezdálo, že by si Laura mohla dovolit tak dlouhé absence. „Jezdí s námi i naše chůva Mirka, a je to ona, kdo na dovolených supluje učitelku,“ dodala zpěvačka v rozhovoru pro magazín Žena-in.

Zdálo se tedy, že služby chůvy vyžívá Rolins jenom ve výjimečných případech, například právě při těchto dlouhých dovolených. V novém interview však přiznala, že se neobejde ani bez paní na výpomoc v domácnosti. Dokonce je z ní vlastně už součást rodiny. „Mám hospodyni, přiznám se, nešlo by to bez ní zvládnout. Bydlíme v domě, brzy vstáváme, já hodně cestuji, mám takový kočovný život… A když chci, aby ten domov nějak vypadal, aby to tam vonělo, aby tam bylo všechno hezké, tak je potřeba se o to všechno postarat.“ 

Postarat se je nutno také o dceru, jelikož to poslední, co by nejen pěvecky, ale i pohybově nadaná Rolins chtěla, je to, aby Laura trpěla samotou kvůli jejím pracovním povinnostem. „Přece jenom je to malé děvčátko, které nechci nechávat doma samotnou, třeba večer, když jezdím na vystoupení,“ prozradila Rolins slovenskému magazínu Nový Čas. „Chůvu máme téměř od jejího narození. Je pro Lauru jako taková třetí babička,“ dodala pěnice, která se proslavila už jako dítě duetem s Karlem Gottem (†80) Zvonky štěstí.

VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první. 

Fotogalerie
72 fotografií