Když se Petrovi potřetí vrátil nádor v mozku, prošel si několika sériemi chemoterapií, ozařování a podstoupil i radikální protonovou léčbu v pražské nemocnici Bulovka. Jelikož jeho tělo bylo velmi oslabené, nechával si píchat silné dávky vitaminu C, výživy a dokonce docházel k léčitelovi. Když už ale bylo jasné, že se blíží konec, rodina ho nechala převézt do jednoho z pražských hospiců, kam za ním mohli pravidelně docházet jeho zdrcení rodiče a manželka Gabriela. S tou má dceru Simonku (8).

Bohužel nemoc, se kterou bojoval i v letech 2006 a 2017, tentokrát byla silnější a "trenýrkový král" v den svých 45. narozenin boj prohrál...

„Vzhledem k tomu, že umřel na svoje narozeniny, tak po tom, co si prožil za bolest, si myslím, že dostal ten nejlepší dárek, který ve svém stavu mohl dostat. Bylo to pro něj určitě vysvobození. Byl na tom mizerně a ke konci už z něj padala i slova, že by si konec přál. A to předtím, i když věděl, jak je to vážné, pořád neuvěřitelně bojoval. Měl obrovskou víru v uzdravení, zároveň ale nebyl hloupý. Moc dobře věděl, která bije,“ řekl eXtra.cz otevřeně kamarád zesnulého podnikatele a kdysi kráskami obletovaného fešáka rapper Jakub Mohamed Ali.

S blížícím se koncem Vlasákovi podle našich zpráv už nefungovala půlka těla, měl problémy s chůzí a už hůře vnímal. Také mu kvůli nádoru natekla hlava. „Byl to moc fajn chlap. Do poslední chvíle žil muzikou. Byla pro něj obrovským ventilem. Tancoval si u ní. A taky hezky mluvil o Daře (46). Vím, že si telefonovali, volaly mu i jeho ostatní bývalé holky, dodal Ali o zesnulém příteli, který chodil například i s Kateřinou Průšovou.



VIDEO: Misska Kateřina Průšová: Pravda o mém drastickém cvičení!

Video
Video se připravuje ...

Misska Kateřina Průšová: Pravda o mém drastickém cvičení! Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií