Timo s Dominikou, kteří žijí ve Finsku, se s Mistrem naposledy setkali v červnu, když přiletěli na jeho soukromou domácí oslavu 80. narozenin. „Byli jsme u něho doma. Seděli jsme všichni na zahradě, i s jeho ženou Ivankou. Byl v tak dobré kondici. Jako vždy byl velmi elegantní. Byl to velký gentleman s nádherným hlasem," zavzpomínal manžel Dominiky Gottové Timo.

„Bude nám všem tak moc chybět," popsal pro Tn.cz Timo, který nečekal, že zpěvák zemře. „Už před týdnem přišla Dominika se slzami v očích a říkala mi, že její tatínek umírá. Takže to teď očekávala. Zdrceně mi včera oznámila, že zemřel," řekl smutným hlasem Timo, kterému je velice líto, že už nestihli přiletět, aby se s Gottem rozloučili, ale na pohřeb určitě přiletí. Timo se s Karlem poprvé setkal v roce 2000. „Měl jsem ho tak moc rád. Ten jeho úsměv… Ten byl nezapomenutelný," řekl. Muzikant měl se svým tchánem prý výborné vztahy. „Vycházeli jsme spolu moc dobře. Také bych chtěl, aby každý věděl, že nás vždy moc podporoval."

„Když jsme potřebovali peníze, tak nám je půjčil. Koupil také Dominice auto za 30 tisíc euro (808 tisíc korun). Vždy tu pro nás byl," dodal pro TN.cz hudebník s tím, že Gott svou dceru ve Finsku navštěvoval a podle něj jezdil velmi často. 

Ovšem už neupřesnil, zda ono auto koupené Slavíkem, bylo to, které tak neslavně skončilo, jak Dominika před časem odhalila. To totiž Timo někde zapomněl cestou k psychiatrovi. „Měla jsem krásné malé auto, ale když měl Timo svoje špatné období, tak s ním naboural někde v tunelu. Pak šel lesem a plaval v jezeru, až došel ke svému psychiatrovi,“ prozradila Dominika o manželovi, který trpí bipolární poruchou. „Zapomněl, kde to auto nechal. Je to nahlášeno na policii a ta ho nemůže najít,“ vysvětlila již dříve Blesku, jak přišli o dopravní prostředek. VIDEO: EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

Fotogalerie
68 fotografií