Pro magazín Marie Claire se zpěvačka Dara Rolins s nečekanou upřímností rozpovídala o sedmi letech strávených po boku namistrovaného rappera Patrika Vrbovského a rozhodně nešetřila podrobnostmi.

Například že to byla ona, kdo ukončil jejich vztah, protože by jí vyhovovalo spíše nezávazné randění nežli každodenní, stále se opakující rutina zavánějící něčím vážnějším. „Na základní potřeby nepotřebuji mít někoho oficiálního, s kým budu vstávat každé ráno. To jsem zažila a v určité chvíli to přestalo přinášet kouzlo. To proto jsme se s Patrikem rozešli. V míru jsme se dohodli, že už nechci, stačilo,“ nechala se slyšet.

„Toužila jsem po tom dlouho. Naopak jsem byla poslední rok ukecávaná, abychom tomu dali ještě šanci,“ dodala plavovlasá kráska, která je v současné době single. Na rozdíl od ní Rytmus krátce poté, co udělali definitivní tečku za svým soužitím, začal (nejprve tajně a v tichosti) randit s Jasminou Alagičovou (30), půl roku poté ji požádal o ruku a prakticky přesně po roce, co tvrdili médiím, že jsou jenom kamarádi, se vzali. Nyní mají syna Sanela (2 měsíce).

Znamená to tedy, že v době, kdy už (neoficiálně) tvořil pár s Jasminou, stále se dožadoval návratu k Daře? Anebo že téměř rok odkládal rozpad nefungujícího vztahu? To ví nejspíš jenom oni sami.

Každopádně ani tento naprosto nečekaný vývoj situace Daru nevyvedl z konceptu, mnohem více ji ranilo Rytmusovo neohleduplné chování poté, co pochopil, že je mezi nimi definitivní konec. „Patrik v jednu chvíli nabyl dojmu, že vše, co bylo mezi námi, musí popřít. Začal mazat naše společné fotky i písničku z YouTube, kterou složil pro mě a pro Lauru,“ postěžovala si totiž Dara. A tehdy v ní podle jejích vlastních slov bouchly saze. „To bylo jediné, kdy jsem mu psala, jestli se nepo…“ přiznala blondýnka.

Přesto však považuje za jediného muže, který jí doopravdy zlomil srdce, zpěváka a kytaristu kapely Wohnout Matěje Homolu (46), s nímž má dceru Lauru. „Byl v mém životě jediný a hrozně mě to tenkrát bolelo. Byla to pro mě ohnivá láska, a proto mi náš rozchod tak moc ublížil,“ vysvětlila.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 
Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií