Rozchod Rytmuse a Dary Rolins byl velmi bouřlivý. Médii proběhly jejich slovní přestřelky, kdy rapper bývalou partnerku kritizoval, že si na jeho adresu dovolí se vůbec nějak vyjadřovat, načež ji pak ze svého života raději vymazal úplně. Na sociálních sítích dokonce odstranil veškeré jejich společné příspěvky. 

Podobnou teorii nakonec začala časem razit i Dara, která se k Rytmusovi více nevyjadřovala. „Když se řekne Patrik, nemám žádné emoce. Je to minulost, je to něco, co je za mnou, a ani na sekundu se za den nezamyslím a nevzpomenu si, řekla ještě před měsícem slovenskému deníku Nový Čas. 

Zpěvačka se nechala několikrát slyšet, že důvodem jejich rozchodu byla Rytmusova touha po miminku, kterou Dara neopětovala. Nyní ovšem tvrdí něco jiného. „Na začátku jsem s ním dítě mít chtěla. Tak to je jasný, když je vztah, láska a lidi jsou tak nastavený, že s tím druhým chtějí mít všechno. Ale je fakt, že v průběhu toho našeho téměř sedmiletého vztahu, jsem tak nějak v půlce začala přemýšlet nad tím, že vlastně už asi jako ne, prozradila Dara pro Super.cz

I přesto, že ještě před měsícem tvrdila, že nemá k bývalému partnerovi žádné emoce, po narození jeho synka Sanela asi pookřála a přeje mu jen to nejlepší. „Samozřejmě mu to přeju. Panebože, vždyť já ho mám ráda. Prožila jsem s ním několik let a měli jsme fakt super vztah a život je takový, že si občas odbočí jiným směrem a teď je to přesně tak, jak mělo být, překvapuje svými vřelými slovy slovenská sexbomba. 

Krátce dokonce promluvila i o jeho novomanželce, moderátorce Jasmině Alagičové„On je šťastný, má super ženu, krásné dítě a všechno je zalité sluncem, dodala Rolins.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
106 fotografií