V posledních letech spolu manželé byli 24 hodin denně a není divu, že si začali lézt na nervy. Vypadalo to, že nová práce Jany, kdy nastoupila k premiéru Andreji Babišovi jako mluvčí, jejich vztah nakopne správným směrem a vše se zalije sluncem. Stal se ale opak a krize se začala rychle prohlubovat.

"Musím být k dispozici téměř nepřetržitě, takže domácnost a děti spadly na Jirku. Ale jak jsem se o všechno léta starala jen já, tak on nic neví. Po mém odletu z Ameriky, kde zůstal s dětmi sám, mi neustále volal kvůli každé kravině. Nevěděl, kde se zapíná voda nebo sporák, jaké bezpečnostní kódy jsou k domu, takže jednou zůstal přede dveřmi, ale přežili to všichni a jsou zpět doma," svěřila se Blesku Adamcová.

"Naštěstí jsem zvyklá, že mi neustále zvoní telefon, takže jsem Jirkovy dotazy ustála, ale manželská krize mezi námi stále trvá. Věřím, že to neskončí rozvodem," dodala Jana, která se společně s manželem objevila na Grand Opening Party nově zrekonstruované česko - francouzské restaurace Občanská plovárna.

Fotogalerie
28 fotografií