Zpěvačka každoročně vydává vlastní kalendář plný citátů a motivačních mouder. Své dílo i letos představila na křtu, jenže mnohé tam mírně zarazil její vzhled. Trochu křečovitý úsměv a vrásky na čele. Přece jen, čas člověk zastavit nedokáže. 

I když Daře se to obvykle daří dobře a působí na svůj věk velmi mladistvě a sexy. O to se snažila jistě i nyní, protože její dekolt byl na první pohled dost výrazný. Ostatně jak sama Rolins kdysi přiznala, právě prsa a nos si nechala kdysi uměle vylepšit. Jiné plastiky však podle svých slov již nepodstoupila.

Co tak vězí za jejím vzhledem na křtu? Pravděpodobně jen zrovna neměla svůj den. Přece jen na štíhlých ženách je každá vráska hned viditelná.

Samozřejmě by ale blondýnce jistě prospělo, kdyby se jí povedlo zamilovat. Od rozchodu s Rytmusem (42) je totiž sama, i když jak sama říká - v životě nějaké muže má. Ve vztahu ale není. „Ono, víte, jak to s láskou je... Ta se nesmí hledat, ta se musí stát," prozradila primáckému TopStaru s tím, že se rozhodně nápadníkům nebrání.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
86 fotografií