Lidé si na internetu dovolí skutečně cokoliv. Mají totiž anonymní prostor, a tak jde úcta a slušnost stranou. Zřejmě kdyby se s Darou Rolins setkali tváří v tvář, tak by jí tolik svých pravd neřekli. Zpěvačka zveřejnila další svou sexy fotku a zeptala se, zda by to nechtělo nový klip. Její půlmilionová fanouškovská skupina okamžitě souhlasně zareagovala. Ale našel se jeden, který má pocit, že Dara patří do starého železa.

"Ne, nech to těm mladším, věnuj se rodině a užívej stáří, tvůj čas je už dávno pryč, teď je na čase mít jiné priority, kor když si člověk musí přiznat, že už na to nemá, je jiná doba a všichni ti, co i tady jen lezou do prdele, se snaží jen a jen zviditelnit, a tak jedno procento z těch všech dokáže být upřímných a realistických stejně tak, jako jsem já, a to jak k sobě, tobě, i k životu, tečka," napsal kdosi s profilovou fotkou psa.

Rolins to nepřešla a odpověděla: "A víte, že mě to při pohledu na číslo lidí, kteří mě odebírají, vyprodaných klubech, prodejích alb, diářů a v rámci spoluprací s pěti světovými značkami vůbec nenapadlo?!? Ale rozhodně se nad tím zamyslím. Upřímnost za upřímnost."

Velmi slušné a trefné! Dara skutečně nemá zapotřebí končit nebo se zahalovat do hábitů. Její image je postavená na sexy vzhledu, na kterém zpěvačka dře jak málokterá její kolegyně. Co myslíte vy?

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií