Podle královských expertů je velkým přáním čerstvého tatínka prince Harryho vychovávat prvorozeného synka Archieho jako jeho sestřenici Zaru Tindallovou (38, rozená Phillipsová). Olympijská medailistka Zara se v jednom ze svých rozhovorů svěřila, že je velmi vděčná za to, že není držitelkou královského titulu a mohla si tak žít svůj vlastní život bez královských povinností a plnit si své vlastní sny. 

Takový život ale ve hvězdách bohužel malý Archie nemá. Alespoň si to myslí královský expert Duncan Larcombe. „Zara žije úžasný život, daří se jí čerpat to nejlepší z obou světů, a to je něco, o čem se může Harrymu jen zdát,“ řekl Larcombe deníku The Sun. Vnučka královny Alžběty II. dokonce vyhrála v jezdectví stříbrnou medaili na Olympijských hrách v Londýně. 

„Když se skutečně rozhodnou vychovávat Archieho jako Zaru, ve smyslu, že si bude žít královsky, ale nebude mít žádné povinnosti, to prostě nebude fungovat. Je nemožné, aby měl podobný život jako Zara,“ drtí Harryho představy královský expert. 

Podle něj udělá princ všechno, co bude v jeho silách, aby Archieho ochránil, ale vzhledem k obrovskému zájmu veřejnosti o jejich rodinu je to „předem prohraný boj“. Archie se narodil 6. května a od té doby dělají Harry s Meghan všechno pro to, aby ochránili jeho soukromí.

Rozhodli se nepózovat s miminkem před porodnicí, jeho křest nebyl otevřen veřejnosti a stejně tak neodhalili jména Archieho kmotrů. Vzhledem k tomu, že je převážně okolo Meghan opravdu rušno, nedá se očekávat, že by zájem o jejich rodinu v nejbližší době opadl. 

VIDEO: Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

Fotogalerie
167 fotografií