Bývalá kamarádka Meghan Markleové se nechala slyšet, že vévodkyně před několika lety vlastnila kočku, která se jmenovala Archie. Podle ní je to právě ten důvod, proč se královský pár pro toto jméno rozhodl. Meghan v minulosti dokonce sdílela video s Archiem na sociálních sítích, ve kterém si se zvířátkem hraje. Podle dostupných informací je chlupatý mazlíček už bohužel po smrti. 

„Doria, maminka Meghan, Archieho zachránila a on se stal důležitou součástí jejich rodiny. Meghan si s ním ráda hrála a neustále o něm povídala svým přátelům. Nedivím se, že svého syna pojmenovala právě Archie, ona tu kočku milovala," svěřila se její kamarádka britskému deníku The Sun.

Zároveň ale uvedla ještě jeden možný důvod, proč se Meghan s Harrym rozhodli pojmenovat jejich malého hraběte Archie. Vévodkyně prý byla v dětství posedlá americkou komiksovou postavičkou Archie. 

„Může to být tak trošku pocta jejímu otci, s nímž chodila do komiksových obchodů. Občas objížděl různé obchody, aby ji překvapil vzácnými díly. Měla jich alespoň 100. Po tom všem, co se stalo, to může být pokus o zpětné navázání kontaktu s tátou," spekuluje kamarádka Meghan, která si ovšem nepřála být jmenována. 

VIDEO: Princ Harry a Meghan poprvé oficiálně spolu na veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry a Meghan Markle poprvé oficiálně spolu na veřejnosti youtube.com

Fotogalerie
88 fotografií