Václav Postránecký mnohokrát prohlásil, že by si rád zahrál ve třetím pokračování úspěšného filmu 3 Bobule. „Strašně rád bych se zúčastnil. Postavit se před kameru sice nemohu, ale prý by postačil můj hlas. Velmi rád to natočím, když mi to zdraví dovolí,“ přiznal oblíbený herec Blesku počátkem dubna. Jeho syn Vilém nyní potvrdil, že se jeho velké přání nakonec splnilo!

„Producenta filmu a vinaře Tomáše Vicana si táta zamiloval, stejně jako režiséra Tomáše Bařinu. Byli jsme všichni taková jedna velká rodina,“ přiznal Blesku jeho syn Vilém (30), který vystudoval Filmovou akademii v Písku, a tudíž je, stejně jako jeho slavný otec, „od fochu“. „Přestože mu už bylo hodně špatně, tak to chtěl udělat – chtěl říct těch pár vět. Tak mu to prostě velelo srdce.“

„Byl na sebe hrdý a pyšný, že to s vypětím všech sil dokázal. A my samozřejmě na něho,“ dodal Vilém. V té době byl totiž jeho tatínek, známý například z veselohry S tebou mě baví svět nebo seriálu Krejzovi, v takovém stádiu své těžké nemoci, že mu činilo problém i mluvit. Malinká role vinaře Michalici v oblíbené filmové sérii mu tak byla v posledních dnech jedinou velkou radostí. Svůj boj s rakovinou, i když ho Postránecký vedl velice srdnatě, nakonec 7. května prohrál.

VIDEO: Ewa Farna v klipu ke druhé řadě seriálu Vinaři

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna v klipu ke druhé řadě seriálu Vinaři FTV Prima

Fotogalerie
21 fotografií