Byl to právě Fadi, kdo zpěváka z dua Wham! našel na Vánoce 2016 mrtvého doma v posteli. Od té doby válčí o dědictví po zpěvákovi, který ho vynechal z poslední vůle.

George Michael, ikona… Už jsou to tři roky a jeho právníci zatím pořád neudělali nic, aby to se mnou vyřešili. Takže v posledních pár dnech jsem spal v ulicích kolem Covent Garden, místo, abych byl doma,“ stěžoval si nyní podle Daily Mailu na Facebooku někdejší kadeřník.

„Podfukem mi vzali můj klíč a o dva měsíce později mi nikdo nic nedal vědět. Zůstával jsem v hotelu a před dvěma dny jsem toho nechal,“ popisoval notně zmateně na sociální síti muž, z něhož je teď podle všeho bezdomovec. Dokonce se opřel i do svého někdejšího partnera! „Jak laciná je tahle z***vená ikona George Michael,“ neudržel vztek.

Po smrti Michaela, s nímž byl ve vztahu údajně celých sedm let, žil přitom nějakou dobu v jeho londýnském sídle v hodnotě 5 milionů liber (téměř 145 milionů korun), jenže podle všeho ho nakonec zpěvákova pozůstalá rodina vykopla. Poté přesídlil do hotelu, kde se platí 45 liber za noc (tedy v přepočtu 1300 Kč za noc), ovšem z něj se měl v pondělí odhlásit a zůstat přitom v oblasti Covent Garden.

Fawaz byl dokonce minulý měsíc zatčen policií poté, co se měl údajně snažit zdemolovat a rozbít dům, v němž kdysi s umělcem společně žili. Poté byl ale propuštěn a je vyšetřován na svobodě. V květnu zase britská média psala o jeho obvinění ze squattingu. I když mu interpret hitů Last Christmas či One More Try nezanechal ze svého majetku nic, on se stále nevzdává a bojuje o to, nač má podle svého uvážení nárok.

Fotogalerie
51 fotografií