Zpěvákův bratranec Andros Georgious, s nímž si George byl blízký už od dětství, pro deník The Sun exkluzivně prozradil, že téměř veškeré dědictví připadne jeho sestrám Yiodě (58) a Melanii (56) a charitativním organizacím. Dodal, že zpěvák pamatoval také na své zaměstnance. „Lidé, kteří pro něj pracovali a byli vůči němu loajální, také něco dostanou,“ nechal se slyšet bratranec.

O skandálním milenci Fadim Fawazovi, který na Vánoce 2016 našel bezvládné zpěvákovo tělo v jeho ložnici, ani slovo. Stejně tak byl z poslední vůle vynechán další Michaelův bývalý partner Kenny Goss. Se zpěvákem se seznámil na konci 80. let, v roce 1996 se dali dohromady, dokonce plánovali uzavřít registrované partnerství. Obřad byl nakonec odložen a už k němu nikdy nedošlo. Milenci se rozešli v roce 2009.

Fawaz, který měl s Michaelem hodně bouřlivý vztah, si vydědění vykládá jako obrovskou nespravedlivost. Odmítá se vystěhovat z vily v luxusní londýnské čtvrti Regens‘ Park, rodina mu podle bratrance dokonce nabídla 15 milionů korun, aby si sbalil své věci a zmizel. „Fawaz dělá všechno pro to, aby celá věc skončila u soudu,“ uzavírá Georgův bratranec. Bitva o milionové dědictví tak rozhodně nekončí, ba právě naopak…

Fotogalerie
26 fotografií