„Nevím, jak začít. Ne příliš často s vámi rozebírám nějaké těžší věci, ale je to součást života. V poslední době se na mě hroutí hodně mailů nebo i tady ve zprávách mi lidé píši o pomoc. A to především o pomoc dětem, bohužel nemocným dětem. Už je toho opravdu hodně, a tak jsem se rozhodla, že budu každý ten příběh sdílet a poskytovat informace o těch, kteří to potřebují, aspoň touto formou,“ přišla s velkou šlechetnou novinkou Jasmina Alagičová na svém instagramu.

„Chci využít sílu instagramu v tento prospěch… Budu s vámi sdílet příběhy rodin, které pomoc potřebují. A v rámci svých možností se budu snažit také pomoct. Ale je toho moc, mám pocit, že je tu nějaká díra na trhu s takovými věcmi. Všichni sdílí hlavně různé útulky a pomoc zvířatům a tak. A i když zvířata také miluju, mám pocit, že v první řadě by mělo být postaráno o lidi,“ myslí si Jasmina.

A nebude v tom sama. „Už v této chvíli podnikám kroky k tomu, abych pomoc tímto směrem spolu s mým manželem uměla dělat aktivněji a o hodně ve větším. Nechci předbíhat, stojí za tím ještě hodně, hodně práce. Ale už jsem se do ní pustila a jsem odhodlaná dělat víc a co bude v našich silách,“ prozradila Jasmina plány, na kterých, jak sama tvrdí, s Rytmusem již intenzivně pracují. Charitativní činnost by tak teoreticky mohla vcelku zdařile napravit jeho pokřivený obraz egoisty, který se rád na sociálních sítích chlubí svým životem v luxusu.

VIDEO: Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií