Dara Rolins patří mezi pracovně vytížené ženy, které jsou neustále v pohybu. Často koncertuje a často cestuje, její vztah s dcerou Laurou, kterou si zpěvačka pořídila se svým bývalým partnerem, zpěvákem kapely Wohnout Matějem Homolou (46), to však nijak neomezuje.

Spíše naopak! „Přestože jí je jenom 11 let, přirozeně vnímá autority i hranice, které překročí jen výjimečně. Můžu si proto dovolit mít s ní kamarádský vztah. Je to pro nás obě přijatelnější a hlavně tak nějak přirozenější. Nekomplikuje nám to životy ani komunikaci,“ prohlásila Rolins v rozhovoru pro magazín Žena-in. Pohodovému vztahu matka - dcera notně nahrává i fakt, že se o dceru v dobách jejích koncertů stará chůva, která se s dívkou dokonce i učí.

Ve výchově dcery Laury, které neřekne jinak než Lola, se Rolins podle svých vlastních slov rozhodně nesnaží nějakým způsobem „taktizovat“. „Myslím, že jakékoliv taktiky a přehnané nároky či skryté ambice rodičů promítané do života dětí dokážou ve vztahu dítě - rodič udělat nevídanou neplechu. A proto netaktizuji, nečtu moudré knihy jiných rodičů a neplánuji její život bez toho, aby mě zajímalo, co chce ona. Já i její otec žijeme jako slušní lidé a oba věříme, že dítě se přirozeně přidá, a bude následovat život a návyky, které ho zformují. Nevím, jestli nás její puberta nevytrestá. Ale co vím, že s ní nechci a nebudu válčit. Vždy se budu snažit jí porozumět.“ Dětství ovšem Lola prožívá naprosto pohádkové. Každý rok například letí s matkou na Bali, kde stráví celý jeden měsíc – za což bývá často kritizována na sociálních sítích. Její školní docházka tím prý však nikterak netrpí. „Má individuální studijní plán. Jinak by takhle dlouhá absence ve škole nebyla možná. Děláme to pravidelně, vždy v lednu, už několik let. Sice je na dovolené, ale ví, že dopoledne je vždy škola. Jezdí s námi i naše chůva Mirka a je to spíš ona, která na dovolených supluje učitelku. Já si jdu ráno zacvičit jógu, píšu texty, nebo další pokračování svého diáře Rok Podle Dary a ony mají zatím vyučko,“ popisuje Dara. VIDEO: Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první
Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první 

Fotogalerie
64 fotografií