Na sociálních sítích to po odvysílání posledního dílu Tvoje tvář pořádně vře. „Nejhorší, co kdy bylo. Doufám, že je to opravdu poslední řada. Tahle je nejhorší," objevilo se například v diskuzi na facebooku TV Nova.  „Hrůza, nezajímavé... ale hlavně, že reklamy jedou. Už by to mělo skončit," míní diváci.

Jistá divačka Andrea si zase postěžovala, že ani celý díl nedokoukala, jelikož jí vadilo, kolik tam bylo falešného zpěvu. „Odporné, hnus," ozývalo se z více stran. Ovšem i přes velkou kritiku si stále Tvář nachází své příznivce a fanoušky.

Ti ocenili především speciální vystoupení poroty a jejich provedení písně Dva roky jezdím bez nehod známé i z muzikálu Rebelové. „Nejlepší bylo úvodní číslo Sokol, Háma, Ledecký." Právě poslední jmenovaný porotce překvapil tím, že byl poprvé převlečen za ženu. 

Podobnou »změnou pohlaví« prošel i vítěz celého dílu - Robert Urban (33), který předvedl Marilyn Monroeovou (†36). Také ten byl diváky oceněn. „Byl skvělý. Určitě si nezaslouží být poslední, protože zpívá výborně," napsal na facebooku kdosi a další přizvukovali, že byl super a výhra zasloužená. Všem vyrazila dech také proměna zpěvačky Debbi (26) v Marilyna Mansona (50), a tak nechápali, jak jí mohl jeden z porotců udělit pouhý jeden bod.

Ti, kteří pak Tvář sledovali ze Slovenska, pěkně namíchlo, že přišli o samý závěr, zřejmě kvůli nějaké technické chybě. „A proč jste ukončili na Nova International program uprostřed hodnocení a pustili pravěké Skopičiny? Jste vadní?" zlobil se pan Pavel a Katka si zase stěžovala, že kvůli tomu neví, kdo vyhrál a co se bude zpívat v příštím díle. Je tak vidět, že Tvoje tvář má známý hlas dokáže stále vyvolat nejrůznější emoce. 

VIDEO: Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci!

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
73 fotografií