Smutné zvěsti o skonu iluzionisty, herce, vizážisty, vlásenkáře a maskéra, jenž spolupracoval na proměnách soutěžících v Tvoje tvář má známý hlas (například pomáhal s proměnou Jitky Schneiderové), se objevily na sociální síti. Zavzpomínali tam na něj jeho kolegové a přátelé.

„Většinou mám na všechno co říct. Většinou se snažím realitu zlehčovat a otáčet ji do humoru. Před chvílí mi došlo úplně všechno. Slova, dech, ... Ať byl jaký byl... V tom, co dělal, byl skvělej, bezkonkurenční. Prožili jsme toho spolu hrozně moc," přiznal na Facebooku jeho známý, který Kratochvíla znal víc než deset let.

Všechny jeho odchod ze světa zdrtil a šokoval. „Když přijel do Prahy... Byl to Jenže teď Kratochvíl, který předváděl například zpěvačky Lady Gagu (33) či Cher (73), zemřel. „Honzo, děkuju. Stacey, teď ta show pokračuje tam nahoře. A pokud tam potkáš další hvězdy, ty paruky jim dělej tak skvěle, jako jsi to uměl jen ty. Show bude pokračovat a nebo tam konečně najdeš frajera, se kterým ti bude fajn," poslal mu vzkaz do nebe jeho kamarád Karel Wuchterle. „Mám Tě upřímně, ale opravdu, rád. A zároveň jsem na tebe naštvaný. Jen ty víš za co," dodal tajemně.

Všechny jeho odchod ze světa zdrtil a šokoval. „Když přijel do Prahy... Byl to Příčina jeho smrti zatím sice není jasná, ale spekuluje se, že v ní sehrály roli drogy. „Pražští záchranáři v pondělí po dvaadvacáté hodině zasahovali ve Slezské ulici u zemřelého zhruba třicetiletého muže,“ potvrdila pro web eXtra.cz smrt Kratochvíla mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová. „Nebylo zjištěno cizí zavinění. Další informace v tuto chvíli nebudeme poskytovat,“ doplnila k případu.

Všechny jeho odchod ze světa zdrtil a šokoval. „Když přijel do Prahy... Byl to ještě nevinný kluk, který měl své cíle a plány. Těšil se na novou výzvu jak malý kluk. Ze Stacey chtěl být opět a jen Honza, který dělá práci, jež ho naplňovala. Těšil se do zahraničí, těšil se, až odloží Stacey do skříně," popisoval jeho proměny do drag queen. Působil také krátce v travesti uskupení Screamers a kdysi se snažil prorazit dokonce i v pořadu Česko Slovensko má talent. Ovšem proslýchá se, že se nikde dlouho neudržel, z Hudebního divadla Karlín ho měli vyhodit zhruba po 14 dnech a podobné to bylo i se samotnou Tváří. Důvodem měla být nespolehlivost kvůli bouřlivému nočnímu životu.

V komentářích pod příspěvkem se okamžitě začaly objevovat i kondolence. „Moc smutná zpráva, budeš tu chybět, na ty společné chvíle na vystoupeních i mimo nikdy nezapomenu. Nechce se mi tomu vůbec věřit," napsal například Pity, známý z Vyvolených.
Fotogalerie
17 fotografií