Jizvu má přes celé koleno. I za tu je ale zpívající obr nakonec rád. Stačilo totiž málo a žádné neměl! „Měl jsem ho jako kopačák. Chytl jsem do něj zánět, myslím streptokoka. Strašně mě to bolelo, během chvilky jsem nemohl skoro chodit,“ popsal Blesku zdravotní nepříjemnosti král X Factoru 2008.

Ještě větší šok na něj čekal v nemocnici, kam přijel za pět minut dvanáct. „Nutili mě jít okamžitě na operační sál. Já jsem to odmítal, protože jsem měl blbě zaparkováno a potřeboval jsem s autem odjet. Doktor ale kroutil hlavou a řekl mi, že jsem blázen, a jestli nechci, aby mi uřízli nohu, tak ať se na všechno vykašlu,“ přiznal, že jeho stav byl dost akutní.

Během několika hodin hvězdě Hudebního divadla Karlín zhnědla noha z těžké otravy krve. „Když mi udělali CRP test kvůli infekci, tak naměřili hodnotu 262. Přitom běžný člověk má maximálně 7,“ překvapil. Lékaři mu proto koleno museli otevřít a vyčistit. Týden pak ležel na JIP a další dva týdny na ortopedii, kde mu pořád měnili léky.

Přitom zánět si zavlekl do kolena kvůli vlastní chybě. „Celou zimu jsem jezdil do Bratislavy na motorce, protože tam účinkuju v jednom muzikálu. Víte, na motorce se nemusí kupovat dálniční známka. No a ten chlad mi to rozjel,“ uzavřel čert Bohouš z muzikálu Královna Kapeska s tím, že teď už si za ni radši připlatí.

VIDEO: Pamatujete Zonygu z X Factoru? Chce roli v Plesu upírů! Zvládne kamioňák tančit?

Video
Video se připravuje ...

Pamatujete Zonygu z X Factoru? Chce roli v Plesu upírů! Zvládne kamioňák tančit? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
9 fotografií