„Já a moje palma zdravíme! Dnes jsem si sedla po dlouhé pauze opět za kameru a natočila pro vás video. Je fajn být zase zpět," oznámila svým fanouškům na sociální síti Týnuš, která v poslední době dostává především pozitivní ohlasy. Zkrátka jí všichni přejí, že se po ošklivé nehodě v Turecku konečně dává dohromady.

Vzhledem k tomu, že se dívka nyní vydala s kůží na trh, nebo tedy spíše s obličejem před objektiv, vydala se samozřejmě i na zkrášlovací procedury, aby si trochu zvýšila pošramocené sebevědomí. Nechala si udělat obočí a nezapomněla vše pečlivě zdokumentovat. „Laminaci obočí zkouším poprvé a jsem nadšená," vysvětlila a ukázala snímek, přičemž ale odhalila i to, co dříve za každou cenu schovávala.

Na obličeji má totiž v oblasti brady stále viditelné jizvy po popáleninách, které utrpěla na konci září při nehodě během ohnivé show v istanbulské restauraci. I z fotek a krátkých videí je ale patrné, že si je youtuberka překrývá silnou vrstvou make-upu, a tak si jich hned každý nevšimne, pokud o nich neví. Ovšem je pravděpodobné, že bez líčidel by se ukázalo, že na tváři má zranění v podobném stavu jako na rukou, které už ukázala dříve.

Pro Kristýnu Třešňákovou, která si nechává říkat Týnuš Třešničková, byl vzhled vždy velmi důležitý. Vypadá to, že ani nyní ze svých nároků neslevila, ale po nehodě se učí sžívat s tím, že už možná nikdy nebude vypadat přesně tak jako dříve. Časem ale možná dojde řada i na plastické operace, díky nimž by měla opět o něco hladší tvář.

VIDEO: Popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
39 fotografií