Týnuš si vždy zakládala na perfektním vzhledu a opečovávala tak i své hnědé vlasy. Jenže pak se na konci září loňského roku vše změnilo, když se ve vyhlášené restauraci v Istanbulu zvrtla ohnivá show a mladá dívka a její přítel byli první na ráně. Ona si odnesla popáleniny zejména na horní polovině těla a odnesly to právě i její milované kadeře, jak nyní prozradila. 

„Vlasy - koruna krásy. A opravdu to platí. Zdravé a upravené vlasy prostě udělají královnou každou z nás! Já jsem vždy měla své vlasy zdravé a milovala jsem je. Bohužel po nehodě jsem o nějaké množství vlásků přišla a spálený chuchvalec mi kadeřník odstříhnul jedním šmikancem," odtajnila na instagramu, co musela vydržet.

„Takže jsem měla každý pramínek jinak dlouhý a na fotce můžete vidět, že pravou stranu jsem měla dost v nepoměru," vylíčila Kristýna Třešňáková vystupující pod pseudonymem Týnuš Třešničková s tím, že se rozhodla to řešit. „A proto než mi vlásky dorostou, rozhodla jsem se pro prodlužko. Jsem šťastná, že jsem se svěřila do těch nejlepších rukou."

Poté vysvětlila, že si nechala hřívu prodloužit pomocí speciálních 40cm pásků, které jí ladí k přírodní barvě. Navíc se jedná o šetrnou metodu pro vlasy. „Navíc nejsou vůbec vidět spoje a netvoří se ve vlasech nepěkné pramínky, jako u jiných metod. Za mě obrovská spokojenost," dodala šťastně youtuberka, která se teprve před nedávnem vrátila domů z Turecka, kde strávila několik měsíců v nemocnici.

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
35 fotografií