A tak se partneři a rodiče dcerky Lili musí omezit pouze na virtuální svět a komunikaci, kterou umožňuje internet či telefon. Že holčička roste jako z vody, pozoruje známý MMA zápasník pouze skrze mobilní aplikace a sociální sítě. Ještě že to dnešní doba umožňuje. „Lilinka má dnes 3 měsíce a já jsem ta nejšťastnější maminka,“ začala rozněžněle své instagramové vyznání u příležitostí tří měsíců od porodu slovenská modelka. Záhy ale tón popisu fotky znatelně posmutněl. „Chybí nám tatínek, ale až se zlepší situace ohledně koronaviru, tak všichni zas budeme spolu,“ těší se Lela Ceterová.

Podobně to evidentně cítí i Karlos Vémola, který je toho času „uvězněný“ v hlavním městě Anglie Londýně. „Buďte rádi, že můžete trávit čas doma s rodinou. Co já bych třeba za to dal, kdybych mohl být doma s rodinou,“ vyznal se Karlos Vémola skrze svůj instagram. Za kanál zápasník vyrazil ještě v době, kdy bylo cestování bezpečné a zdálo se, že situace kolem zákeřného viru nebude zdaleka tak závažná, jako je nyní. Oddělen od rodiny na ostrově u severozápadního pobřeží Evropy zůstává český „terminátor“ dál, byť by se do rodné země mohl vrátit. Proč ale zatím nechce, vysvětlil jednoduše.

Tady v Anglii žádná opatření nejsou. Všechny obchoďáky fungují dál, všechna fitka fungují dál, všechny restaurace fungují dál. A já prostě nerisknu, že bych někde něco natáhl, protože mně tady nikdo test na koronavirus neudělá, abych sedl do letadla a třeba případně doma holky Lelu s Lilinkou nakazil. To se tady radši sám izoluju a budu makat,“ svěřil se zápasník ovšem s ujištěním, že z fitness centra jezdí rovnou a přímo domů. Jak dlouho budou jeden bez druhého, Karlosovi a Lele ukáže čas. Aby ale nebyla úplně sama, modelka prozatím přesídlila do Orlických hor, kde jí s maličkou Lili pomáhá tchyně. „Dávejte si pozor na své okolí nyní více než kdykoliv předtím. Pečujte o své rodiny, protože rodina je nejvíc. Posíláme Vám všem hodně lásky,“ zakončila svůj vzkaz světu opět srdíčkově silikonová modelka.

VIDEO: Jak spolu Vémola s Lelou řešili příjemné starosti před vypuknutím koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Vémola řeší příjemné starosti: s partnerkou Lelou vybírali kočárek pro dceru iSport TV

Fotogalerie
31 fotografií