Ještě než se Hanka Mašlíková vdala za dnes již bývalého bojovníka MMA Andrého Reinderse, pořídil si pár řadový domek nedaleko Kladna o dispozici 5+kk s užitnou plochou 128 m2. Moderátorka se netají tím, že na dům mají hypoteční úvěr, což je v České republice naprosto běžná praxe při pořizování nemovitosti.

Mašlíková patří k těm osobnostem, které se nezdráhají nechat své fanoušky nahlédnout trochu více do svého soukromí, a tak teď vyslyšela jejich prosby a na instagramu předvedla kompletní interiér jejich domova místnost po místnosti! Kromě toho nezapomněla uvést, kde konkrétně pořídili které vybavení.

„Domek jsme kupovali před téměř 5 lety jako úplně nový, když se ještě stavěl. Není to žádná luxusní vila, ale je to naše, teda zatím banky. Udělali jsme z toho útulné bydlení, což je nejdůležitější,“ uvedla Mašlíková s tím, že na svůj dům snů si musí ještě počkat, tudíž jejich aktuální útočiště nejspíš stále nesplňuje jejich představy o idylickém bydlení.

Podívejte se v naší galerii, jak si žije oblíbená moderátorka FTV Prima, která tímto gestem chtěla svým fanouškům poskytnout případnou inspiraci na zvelebení vlastního bydlení. Nechybí totiž ani ukázka kouzelného dětského pokojíčku!

VIDEO: Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií