Množíren psů je v České republice až kriticky obrovské množství. Pejsci, kteří jsou kolikrát chováni v neúnosných podmínkách, jež hraničí až s týráním, jsou masově záměrně kříženi za účelem obchodu. Přesně tato svízelná situace pobuřuje i moderátorku Hanku Mašlíkovou, která na instagramu zveřejnila otřesné snímky zubožených psích stvoření.

„Ano, tohle těm zvířatům dělají všichni, kteří kupují psy bez PP. Kvůli takovým se tohle děje!!! Buď si sakra kupujte psy s průkazy původu, nebo jděte do útulku a vezměte si nějakého chlupáče, který vám bude vděčný a bude vás milovat po zbytek svého života. Jedině tak budou mít tyhle lidské hyeny útrum! Nepotřebujeme na to zákony, stačí, když je přestanou lidi v tomhle nechutném podnikání podporovat!!!“ vyjádřila se k problematice velmi rozhořčená primácká moderátorka.

Netrvalo dlouho a na její příspěvek reagovali různí její sledující, a tak Mašlíková zveřejnila některé komentáře, které jí, jak se říká, hnuly žlučí. „Nejspíš nebudu u některých oblíbená, ale tak to bohužel bývá. Nebudu ovce a chci poukázat na tuhle problematiku... tady máte jeden příklad, kdy se paní rozčiluje, a přitom její kamarádka kříží plemena a navíc si je dovoluje kamarádce prodávat. Ano, stane se, že to člověk nemusí uhlídat a sousedovic psi si udělají bez našeho vědomí romantiku, ale dovolit si ty křížence prodávat, je vrchol!“

„Takže když jsem si koupila psa bez PP od kamarádky, tak tím pádem podporuji množírny? To asi ne, že? Samozřejmě, že množírny jsou kur...y špatně, ale prosím, neházet všechny, kdo si koupí psíka bez PP, do jednoho pytle,“ zněl zmiňovaný komentář Hančiny fanynky, na nějž odpověděla moderátorka následovně: „Tady přece nejde jen o množírny! V útulcích jsou tisíce opuštěných psů, kteří jsou kříženci nebo bez PP, tak přece nebudu plodit další křížence a navíc si za to nechám platit!“ dovysvětlila Hanka Mašlíková, že záměrné křížení psů, nebo i jen jejich samotný prodej, je špatně nejen v množírnách, ale i mezi lidmi, kteří neprodávají křížence jako běžný produkt své nelidské živnosti.

VIDEO: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií