Před třemi roky řekla „ANO“ svému příteli, bývalému bojovníkovi smíšených bojových umění, Andrému Reindersovi a rok nato se jim narodil syn Andreas, který nedávno oslavil druhé narozeniny. 

Na fotografiích, kterými se blondýnka prezentuje na sociálních sítích, by to mohlo vypadat jako ideální vztah, jak ale sama přiznává, opak je pravdou. „Často mi píšete, že jsme naprosto ukázkový a dokonalý pár, ale to je přesně iluze instagramu. Vidíte tady, co chceme, abyste viděli,“ říká pravdivě Mašlíková, která se v současné době živí jako moderátorka.

„Milujeme se a věříme, že jsme si opravdu souzeni. Zároveň ale i my máme starosti, trápení, rozdílné názory a občas se i pohádáme.“ Dále pak popisuje, že velkou míru viny na tom má právě ona. „Vyletím jako čert z krabičky a André v tichosti stoprocentně lituje, že si takovou semetriku vzal,“ prohlásila v sebereflexi Hanka.

Zkrátka ani v naoko ideálním vztahu není vše zalité sluncem. Naštěstí se jim ale podaří krizi vždycky zažehnat. „Někdy se s naší loďkou dostaneme na rozbouřené moře, ale naštěstí je naše láska vždy silnější a ustojíme to,“ dodala Mašlíková, která se svým statusem snaží upozornit na to, aby lidé nevěřili všemu, co vidí. 

VIDEO: Hana Mašlíková: Dámská jízda ve Varech! Musím si odpočinout od plotny!

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková: Dámská jízda ve Varech! Musím si odpočinout od plotny! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
94 fotografií