Moderátorka se stejně jako všichni zodpovědní lidé přidává k těm, kteří do ulic bez roušky nevyjdou ani na krok. S manželem Andrém ale čelila problému, jak přimět malého Andreáska, aby nosil roušku i on. A jak ve videu na instagramu ukázala, roušková krize je u nich již zažehnána, proto na četné dotazy zoufalých rodičů reagovala a řekla, jak se jim to podařilo.

„Doma jsme mu ji začali po chvilkách nasazovat. Nosili jsme ji tam i my, aby viděl, že je to normální. A postupně jsme to prodlužovali. A pak přišla fáze, kdy jsme řekli, že půjdeme ven, ale jedině v rouškách. Že pokud si nevezme roušku, tak ven nepůjdeme. Naštěstí je ve dvou a půl letech dost rozumnej na to, aby to pochopil, že prostě musíme,“ poskytla Hanka návod, jak svoji ratolest postupně adaptovat na nepřirozený doplněk, kterým rouška chránící před koronavirem bezesporu pro většinu lidí stále je.

„Mně je na jednu stranu těch našich dětí strašně líto, když je vidím v těch rouškách, protože jim to samozřejmě, stejně jako nám, není příjemný, ale je to nutný. Na druhou stranu, oni jsou v tom takový roztomiloušové. A Andreásek je tak šikovnej, že když mu sjíždí ta rouška z nosánku, tak si ji sám dá nazpátek,“ pochlubila se Mašlíková, která je za to jako správná maminka na své dítě náležitě pyšná.

VIDEO: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií