Herečka a modelka Olga Kurylenková, která byla partnerkou Daniela Craiga (52) v bondovce Quantum of Solace, se po více než týdnu na sociálních sítích pochlubila, že úspěšně překonala koronavirus. „Kompletně jsem se zotavila,“ napsala v britský Den matek, který připadl na neděli 22. března, na instagram. Díky vážné chorobě měla prý Kurylenková, která zrovna nyní žije v Anglii, čas „přemýšlet o mnoha věcech a trávit ho se svým synem“. Kromě toho kráska s ukrajinským původem na sociální síti popsala i příznaky této nemoci, které na sobě pozorovala.

„Celý týden jsem se cítila docela špatně a byla jsem většinou v posteli, kde jsem spala, s vysokou horečkou a silnými bolestmi hlavy. Druhý týden byla horečka pryč, ale objevil se lehký kašel a byla jsem velmi unavená. Na konci druhého týdne jsem se už cítila úplně dobře,“ líčila hvězda hororového thrilleru The Room, komedie Johnny English znovu zasahuje nebo dramatu Překladatelé. „Kašel je téměř pryč, i když v dopoledních hodinách stále kašlu. Pak to ale na celý den pomine! Jsem v pořádku!“ raduje se nyní Kurylenková.

Jak sama v předchozích dnech na internetu podotkla, na virus COVID-19 vlastně neexistuje žádný lék a je potřeba mít jenom dobrou imunitu. Ona sama svou obranyschopnost těla během nemoci podporovala množstvím doplňků stravy. „Bylo mi řečeno, abych užívala paracetamol v případě, že bude má horečka příliš vysoká, a také kdybych trpěla příliš velkými bolestmi. Beru však vitaminy. Ty sice koronavirus neléčí, ale pomáhají imunitnímu systému posílit se v boji,“ vysvětlovala a ukázala celou řadu léků, jimiž si tuží zdraví, například vitamíny B5, C nebo E a také zinkem.

Fotogalerie
23 fotografií